JA EN PORTEM 100!

M’ha fet il·lusió arribar al conte número 100 de Micro-bis! Efectivament, “Avorrits”, l’últim micro relat que vaig publicar, és el número 100. Celebrem-ho!

Perquè escric contes petits? En primer lloc per mandra. He escrit coses llargues, molt llargues, però tinc un esperit mandrós, i aquest format respon molt bé a les meves curtes energies. Sóc un misto que s’encén amb força, però crema ràpid, massa ràpid. Mandra. Escric micro mandres. Sóc mandrós.

De vegades escric coses en un minut, coses guais, rodones, i de vegades persegueixo el putu micro conte durant dies. Amb l’edat i l’experiència de moltes coses, he après que si vas fent, tot surt, així que ja no crec en sequeres creatives ni hòsties. Tot ve, se’n va, torna. La tardor és preciosa, i el fred i les fulles ho són tot.

Vaig començar amb els micros per practicar el meu català, deteriorat, oblidat a les golfes, i en això sempre li estaré agraït a l’Anna Presegué, talentosa guardiana de les essències de la nostra llengua.

Bé. Ja en porto 100. A veure si puc editar alguna cosa, o continuar amb 100 més. De moment, Micro-bis! és una bonica part del meu dia. Gràcies per llegir!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s